DP – Šmartno in Log

0

Za nami je prvi del državnega prvenstva, tekmovalo pa se je v Šmartnem pri Litiji (težavnost) in na Logu pri Brezovici (balvani). C-team-ovci so nanizali kar lepo serijo odličnih rezultatov in nabrali kar nekaj kolajn. Najbolje, da tekme povzamemo kar po posameznikih.

Najuspešnejša je bila Janja Garnbret (La Sportiva, Camp, Morpho, CTeam), ki je tako v težavnosti kot tudi balvanih slavila na obeh tekmah v kategoriji kadetinj, ker pa je letos dopolnila 16 let, se je pomerila tudi v članski kategoriji. Seveda je bilo v članski kategoriji vse težje, kar pa je vseeno ni ustavilo in je tako na obeh tekmah zmagala tudi med članicami.

Staša Gejo (Scarpa, TrangoWorld, Morpho, CTeam) je v Šmartnem slavila med mladinkami, pri članicah je bila 4., na Logu je bilo podobno, in sicer je ponovno zmagala pri mladinkah, med članicami pa je bila 3.

Urška Repušič (Morpho, CTeam) je bila pri st.deklicah v Šmartnem 4., na Logu pa je po superfinalu prvič stopila na najvišjo stopničko.

Tjaša Slemenšek (Ocun, Iglu šport, Morpho, CTeam) je bila med kadetinjami 2. tako v Šmartnem kot na Logu, ker pa je tudi ona letos dopolnila 16 let, se je seveda pomerila tudi med članicami. Tjaša je na obeh tekmah prišla v finale in končala v Šmartnem kot 6. in na Logu kot 5.

Sara Lukič (Morpho, CTeam) je bila med kadetinjami na obeh tekmah 3., v članski kategoriji pa se je na Logu uvrstila v finale in končala na 7.mestu

Klara Jovan (Morpho, CTeam) je tekmovala le v Šmartnem in med mladinkami zasedla 5.mesto, pri članicah pa je bila 11.

Zan Sudar (Morpho, CTeam) je bil med kadeti na obeh tekmah 2., v balvanih med člani pa je pristal na 7.mestu in tako zgolj za 1 poskus za osvojeno cono zgrešil svoj prvi članski finale.

Nejc Dvoršek (Morpho, CTeam) je bil v Šmartnem med kadeti 3., na Logu pa se je prvič uvrstil v članski finale in zasedel 5.mesto.

Kilian Čop (Morpho, CTeam) je bil v kategoriji st.dečkov v balvanih 2., medtem ko je moral v Šmartnem zaradi nevpetega kompleta zaključiti s plezanjem in je tako pristal na 6.mestu.

Ni možno komentirati