La Liga

0

Kratko poročilo zadnjih dveh “eventov”, ki smo se jih CTeam-ovci pred kratkim udeležili in izkoristili za super trening:

Najprej smo se udeležili že utečene NLP lige, ki jo je organiziral PK Stena. Na Parmovi so postavili cca. 30 balvanov za vse kategorije, najboljši pa so se pomerili v posebej pripravljenih Q-jih (kvalifikacijski balvani). V večerni finale so se uvrstili skoraj vsi CTeam-ovci, tako so se med 6 najboljših deklet uvrstile Janja, Staša, Tjaša, Sara in Urška, pri fantih pa je to uspelo še Zanu. Klara in Nejc sta tokrat preplezala kakšen balvan premalo. Finale je bil odličen in napet, Zan se po sistemu izpadanja ni uspel prebiti do zadnjega kroga, medtem ko sta se Janja in Staša na koncu morali spopasti med sabo celo v superfinalu, zmagala je Janja.


Ker je bil NLP odličen trening, smo se odločili, da se naslednji vikend odpravimo še na en event, tokrat smo prvič šli v Sežano na tako imenovano Kraško grifijado, ki jo organizira društvo Plus Climbing. Ponovno smo bili postreženi z odličnimi kvalifikacijskimi balvani in apetit po finalu je bil velik. Tokrat so se v finale uvrstili kar vsi CTeam-ovci, ki so bili na tekmi (Janja, Staša, Tjaša, Sara, Zan in Nejc). Pri dekletih je bil rezultat enak kot vikend prej, zmagala je Janja, Staša je bila 2., pri fantih je slavil izkušeni Klemen Bečan, Zan pa pristal na odličnem 3.mestu.

foto: Štefan Wraber / NLP liga
video: Nik Čebulec / Kraška grifijada

 

Dodaj odgovor