Tjaša in Staša najboljši v Längenfeldu

0

Minuli vikend je kar sedem C-Team-ovcev, v okviru slovenske ml. reprezentance, tekmovalo na prvi letošnji tekmi za evropski mladinski pokal v balvanskem plezanju (Längenfeld, Avstrija). Najboljši sta bili Tjaša Slemenšek, ki je zmagala v kategoriji kadetinj, in Staša Gejo (mladinke), ki je v dramatičnem finalu obranila mesto najboljše iz kvalifikacij.

Odlično formo so pokazali tudi ostali, saj so bili skoraj vsi v finalu, v kvalifikacijah je obstal le Nejc Dvoršek (kadeti), ki žal ni mogel pokazati vsega kar zmore in tako končal na 29.mestu.

Sara Lukič je v kategorij kadetinj končala kvalifikacije kot 3., v finalu pa je izgubila eno mesto in pristala na vseeno odličnem 4.mestu.

Urška Repušič (st.deklice) je svoj debitantski nastop za reprezentanco dobro izkoristila in končala kvalifikacije z vsemi preplezanimi balvani na 5.mestu, finale pa je le terjal davek izkušenj in pritiska in tako je bila Urškina končna uvrstitev 8.mesto.

Zan Sudar (kadeti) in Kilian Čop (st.dečki) sta si skozi kvalifikacije priplezala svoj prvi finale (po kvalifikacijah sta bila 5. in 6.) in pokazala, da sta konkurenčna najboljšim v svojih kategorijah. Po finalu sta končala Zan kot 6. in Kilian kot 8.

Foto: Heiko Wilhelm

Ni možno komentirati